Er din fødevarevirksomhed
skarp og konkurrencedygtig?

Det kræver et skarpt fokus på udvikling & fornyelse at køre en konkurrencedygtig fødevarevirksomhed – om man så er producent af fødevarer eller driver fx restaurant eller hotel.

Men i en travl hverdag er det svært at prioritere udvikling – det ved jeg af alle også godt efter mere end 20 år i branchen.

Personligt har jeg altid haft en passion for udviklingsprojekter inden for gastronomi & fødevarer – lige fra skabelsen af produkter som fx Arla Unika-ostene til helt nye restaurantkoncepter. Derfor tilbyder jeg nu min hjælp i regi af bykoch.

Måske er det netop nu tiden for jer at få kigget jeres produkter eller forretning efter i sømmene?

Er jeres koncept stadig holdbart?
Hvordan kan I styrke jeres produktlinje og brand?
Hvordan kører køkkenet? Hvad med personalet? Køber I rigtigt ind?
Har I kunder nok? Tjener I penge nok?
Kort sagt – arbejder I med en succes, eller er tingene gået lidt i stå?

Skal vi følges ad?

Med min mangeårige erfaring inden for professionel restaurantdrift, gastronomi & fødevarer har jeg unikke kompetencer inden for specielt:

  • innovationsløsninger & foodstyling
  • indretning af køkkener i forbindelse med renovering eller ny etablering
  • udvikling af nye produkter og fødevarekoncepter
  • udvikling af nye emballageløsninger & opkvalificering
  • udvikling af nye restaurantkoncepter
  • workflow og proces-optimering
  • Opskriftsudvikling & produktion af kogebøger fra idé til færdigt projekt
  • coaching af personale
  • strategisk sparring på ledelsesniveau.

Derudover udgiver jeg også bøger om gastronomi og afholder teambuilding-kurser både for virksomheder og private.

”Jeg tror ikke på lette løsninger. Jeg tror på, at hårdt og seriøst arbejde skaber resultater. Er du indstillet på et tæt samarbejde, så vil jeg gerne stille mig til rådighed, så vi sammen kan sikre fremtidig vækst i din virksomhed.”