Om Jesper Koch

KOK AF GUDS NÅDE

Jeg er uddannet kok & gastronom og har mere end 20 års erfaring i branchen, som leder på både inden- og udenlandske restauranter & hoteller, bl.a.  Auberge de l’ill, Molskroen & Kocherier.

Gennem årene har jeg, bl.a. sammen med mine brødre, startet mange nye restaurantkoncepter, fx Det Glade Vanvid med gourmetniveau til en pris, hvor mange flere kan være med.

Mine mange år i branchen har givet mig et omfattende netværk inden for Food & Beverage-sektoren, hvor jeg har arbejdet tæt sammen med mange virksomheder om nye  innovationsprojekter, bl.a. Arla ”UNIKA”, Danish Crown ”GULDRUMMET” & Scanpan ”DNA”

 Så jeg har masser af erfaring i at analysere, hvilken retning og hvilke tiltag der er bedst for den enkelte virksomhed eller restaurant, både herhjemme og internationalt – mit mål er altid det samme: at skabe unikke løsninger i høj kvalitet for mine kunder.

Curriculum vitae

Steder:

1992 – 1995    Kokkeelev, Soro Storkro, Soro

1995 – 1996    kok, Restaurant Obauer, Werfen, Salzburg **

1996 – 1997    Chef de partie, Fakkelgården, Kollund

1997 – 1998    Chef de partie,  Christies, Tønder

1998            kok, Arne Fusager, St. Paul De Vence, Frankrig

1998            kok, Auberge de L’ill, Alsace, Frankrig ***

1998            kok, Restaurant Saison, København *

1999 – 2000    Souschef, Restaurant Bagatelle, Oslo **

2000 – 2004   Køkkenchef & Direktør, Molskroen, Femmøller

2004 – 2016   Restaurant Koch – Frøken Koch – Kocherier – Det   Glade Vanvid – Vin & Vin Brødrene Koch – Gastronaut Consulting

2016 –           ByKoch (Konsulent og innovationsvirksomhed) & KochogKone (Variable Restaurantkoncepter) BANGKOCH (ASIATISK TAKE AWAY KONCPT)

Udgivelser:

Forfatter  – ”Kocherier – suppe – steg – is” 2003

Forfatter  – ”I køkkenet med brdr. Kocherier” 2005

Forfatter  – ”Koch & Krone” 2005

Forfatter  – ”Sunde tanker” 2010

Forfatter  – ”Sunde kocherier” 2012

Forfatter  – ”Appetit på livet” 2014

Curriculum vitae

Priser:

Vinder af Årets Kok for professionelle kokke i 1999

Vinder af Årets bedste Hovedret 2001

Vinder af Århus ‘bedste gourmetrestaurant i 2010

Vinder af Danmarks bedste kok med olivenolie 1999

Vinder af Årets Kok 2000

No. 4 ved EM i 1999

Vinder af Euro-Toques prisen 1999

Vinder af Årets bedste forret 2000

No. 7 ved VM, ”Bocouse d’Or” 2001

Modtager af Det Gastronomiske Akademis hædersdiplom

Bedste Restaurant i Danmark – Restaurant Koch 2005

Bedste service i Danmark – Restaurant Koch 2007

TV – programmer

2007 Danskernes krønikke  (DR 1)

2013 Madklubben (tv 2)

2015 Masterchef  (tv 3)

2015 Godt Selskab (tv 3)

2016 Masterchef (tv 3